Izara Aishah Tampil Terlalu Terbuka Artis Malaysia ini Dicekam

Foto Izara Aishah

Foto Izara Aishah

Video payudara Izara Aishah tampil terlalu terbuka artis Malaysia ini dicekam netizen, gara-gara tersebarnya rakaman video menampakkan dirinya berpakaian seksi dan tampil terlalu terbuka, akhirnya Izara Aishah membuat permohonan maaf secara terbuka di laman Instagram miliknya.

Izara Aishah terpaksa memohon maaf selepas menerima kecaman ramai susulan video lamanya yang terlihat sisi payudaranya tersebar. Video beliau menghadiri satu acara fesyen disebarkan melalui kumpulan WhatsApp minggu lalu, kononnya ketika menghadiri Anugerah Bintang Popular.

“Izara ingin memohon maaf kepada keluarga, peminat-peminat, dan setiap orang yang tersinggung dengan video yang tersebar,” kata pelakon itu di Facebook hari ini.

“Video itu sudah lama, dan bukanlah daripada [majlis] Anugerah Bintang Popular yang baru sahaja berlalu.”

Tidak pasti kandungan asal, pihak yang menyebarkannya dan berapa lama rakaman video tersebut. Namun satu video yang dimuatkan di media sosial hanya selama tiga detik saat sewaktu beliau sedang berjalan masuk.

“Walaupun Izara teramat sedih dan malu dengan kelakuan seseorang membuka aib Izara sebegitu, Izara terima tunggungjawab sepenuhnya dan memohon maaf kepada semua,” katanya lagi dalam kenyataan tersebut.

“Izara juga anggap ini sebagai suatu dugaan Allah, dan peringatan bagi Izara. “Izara mempunyai tanggungjawab ke atas peminat-peminat dan akan berusaha untuk menjadi contoh yang lebih baik.”

Video tersebarnya sebuah video yang menunjukkan Izara Aishah tampil lebih seksi daripada biasa di sebuah majlis baru baru ini, ramai mula memperkatakan tentang pilihan busana beliau yang memang jelas menjolok mata.

Dalam video berdurasi 3 detik saat itu, Izara Aishah dilihat berjalan masuk untuk menyapa rakan rakan dan seorang hadirin telah sempat merakam sisi seksi artis tersebut yang tidak pernah kita lihat sebelum ini.

loading...


Izara Aishah Tampil Terlalu Terbuka Artis Malaysia ini Dicekam

tampil, artis mala, artis mal, artis malay, artis ma